Seminar om kostøkonomiutdanning

Nå kan du være med å utforme utdanningen av fremtidige ledere innen kostøkonomi, ernæring og ledelse. HIAK inviterer til til seminar om kostøkonomutdanningen onsdag 21. januar.

Publisert

Kostøkonomutdanningen ved Høyskolen i Akershus representerer et fag- og bransjebevisst utdannings- og forskningsmiljø, tilpasset det brede spekteret av mat- og næringsrelaterte virksomheter.

Utdanning av ledere innen mat- matvareproduksjon på høyskole og universitetsnivå, er viktig for å profesjonalisere bransjen og sikre et høyt kunnskapsnivå for fremtidige ledere.

Presenterer innsamlet materiale

Fra februar 2008 og fram til i dag er det samlet inn data fra flere aktører i bransjen. Vi har fått inn mye interessant data som vil være til nytte ved utvikling av studiet. Vi ønsker nå å presentere det innsamlede materialet og invitere til en diskusjon om studiet innhold samt legge en plan for videre fremdrift i tråd med bransjens ønsker og krav, heter det i en melding fra HIAK.

Formålet med undersøkelsen har vært å undersøke:

* Hvordan er markedet for uteksaminerte kandidater?

* Hvordan er situasjonen i lærebedriftene?

* Hvordan komme søkere i møte?

* Hvordan er utdanningen tilpasset markedet?

* Hvordan kan den bli bedre og hvilke endringer bør gjøres?

Frist 15. januar

- På seminaret vil vi presentere resultatet av undersøkelsen og invitere til diskusjon. Seminaret avsluttes med lunsj og omvisning på HIAK for de som ønsker det, heter det i meldingen

Seminaret er gratis, og påmeldingsfristen er i dag, 15. januar.

Powered by Labrador CMS