Reval Hotels logo nett
Reval Hotels logo nett

Reval Hotels med nytt hotell i St. Petersburg

Reval Hotels lanserer sitt første hotell i St. Petersburg. Reval Hotel Sonya vil bli et moderne og firestjerners hotell som kommer åpne i sentrum av St. Petersburg, nær Liteinybroen og elven Neva.

Publisert

- Inspirert av en av de tyngste klassikerne i verdenslitteraturen Forbrytelse og Straff av Fjodor Dostojevskij, begynner Reval Hotels, som er en ledende hotellkjede i de baltiske landene, sin ekspansjon også i Russland, heter det i en melding fra kjeden.

Historie og kultur

- Med Reval Hotel Sonya skaper vi et noe annerledes hotell enn hva som finnes på St. Petersburgs hotellmarked i dag. Det kommer til å bli et levende og inspirerende hotell der gjesten vil få en umiddelbar fornemmelse av all den historie og kultur som St. Petersburg kan by på, sier Heikki Vanhanen, CEO for Reval Hotels.

Hotellet får 173 gjesterom, en bar og restaurant, gym, konferanserom, atrium med bankettmuligheter, samt gratis internettoppkopling i hele hotellet.

En annerledes opplevelse

- Vi kan tilby en annerledes og spesiell hotellopplevelse med en smak av Russland og St. Petersburg. Vårt mål er å skape en ny trend i hotellbransjen. Reval Hotel Sonya vil bli en internasjonal møteplass for russiske og utenlandske gjester, uttaler hotelldirektøren på Reval Hotel Sonya, Juris Zadovs.

Reval Hotel Sonya er et resultat av et samarbeid med det svenske arkitekt- og identitetsfirmaet Stylt Trampoli, som arbeider med hotell- og restaurantutvikling.

Powered by Labrador CMS