Paris Dokhan Fasade nett
Paris Dokhan Fasade nett

Nytt Radisson-hotell i Paris

Rezidor utvider sin portefølje i Paris med hotellet Radisson Le Dokhan. Paris er en av favorittene til nordmenn som skal på storbyweekend. Hotellet er plassert et steinkast unna Eiffeltårnet, tar deg med tilbake til 1700-tallets elegante stil.

Publisert

Paris holder stand som et attraktivt og luksuriøst reisemål når nordmenn drar på storbyferie. Nå utvider Rezidor sin portefølje i Paris med hotellet Radisson Le Dokhan.

Fryd for sansene

Med sin sjarmerende fasade, neoklassiske møblement og Paris' første Champagne-bar, er intime Radisson Le Dokhan's Hotel en fryd for sansene.

De 41 rommene og fire suitene er stylet av den franske designeren Frédéric Méchiche. Hver suite bærer sitt unike og individuelle design, og gir tradisjonell eleganse til hotellets gjester. Varme toner og elegante silkestoffer sørger for en romantisk og luksuriøs atmosfære.

Avslappet stemning

Hotellets lounge er en sann fornøyelse i seg selv. Der kan gjestene betrakte original kunst på veggene.

Og etter lange dager i Paris' gater kan man nyte tilgangen til 24-timers romservice. I baren foran peisen er stemningen tilrettelagt for avslapning med en kopp te, før man gjør seg klar til kveldens kulturliv i hjertet av Paris.

1600 Rezidor-rom i Paris

Rezidor har hatt hoteller i Paris siden 1997. I dag driver de 24 eiendommer i Frankrike, med nesten 4400 rom i bruk eller under utvikling. Paris alene står for 1600 rom, blant annet i Disneyland, på flyplassen og seks hoteller i Paris sentrum.

Powered by Labrador CMS