internett
internett

Norske historiske hoteller velger ny web-booking

De historiske Hotel og Spisesteder velger "Guest Connect" Web - booking som første aktør i skandinavia.  

Publisert

SynXis, Sabre Holdings kjernevirksomhet for global hotell-distribusjon og internett-markedsføring kan i dag informere at De Historiske Hotel & Spisesteder har tatt i bruk SynXis` RedX - distribusjons styringsystem for videre utvikling av gruppens web - revenue strategi, skriver de i en pressemeldin.

I tillegg er investeringen gjort for å sikre at gruppens medlemmer ligger i forkant av fremtidens etterspørsel av e - commerce muligheter.

Den historiske hotell-gruppen vil benytte "Guest Connect" - bookingsystemet for å profesjonalisere salget til sine 37 særpregede og sjarmerende hoteller i Norge.

I sin strategiske plan har de valgt å sette søkelyset på teknologisk utvikling som sikrer fremtidens web-marked. Samtidig ønsker de å sikre medlemmenes fleksibilitet i markedsføring og salg mot en eksisterende gjeste-portefølje og fremtidig global målgruppe.

Valget falt på dette systemet på grunn av mulighetene for:

- Dynamisk pakketering for økt inntekt pr. booking

- Taktiske prisfunksjonaliteter

- Valuta-funksjonaliteter

- Den store bredden av språkfunksjonaliteter for globale målgrupper

- Vi har i de siste årene erfart en formidabel vekst og etterspørsel etter våre konsepter og vi trenger derfor en teknologisk web-booking plattform med funksjonaliteter som kan møte våre målgruppers og medlemshotellers behov, uttaler, Nils Henrik Geitle, Administrerende Direktør i De Historiske Hotel & Spisesteder.

Systemet ivaretar både våre enkelte medlemmers behov, samt at systemet ivaretar den profil som kjennetegner gruppen.

Med funksjoner som "Multi - hotell" søk blir vårt kryss-salg effektivisert og muligheten til å skape rundreise-bookinger vil gi gjestene anledning til å sette sammen flere reservasjoner fra ulike medlemmer i en booking-transaksjon.

De Historiske Hotel & Spisesteder er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende privateide og familie - drevne hotell og spisesteder. For å få tildelt en slik tittel kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen, der historiefortelling danner rammen for opplevelser innen overnatting og gastronomi. I tillegg til organisasjonens 37 hoteller er der også 18 historiske spisesteder i porteføljen.

Om Synxis

Synxis, et selskap i Sabre Holdings gruppen, leverer en komplett teknologisk løsning for distribusjon og markedsføring via internett, for hoteller i hele verden. Synxis knytter hotellene til sine gjester gjennom økt tilgjengelighet i alle kanaler, inkludert GDS, ulike reiseportaler og hotellene egne hjemmesider. Synxis er den teknologiske plattformen for tusenvis av hoteller, resorts og destinasjoner, inkludert Harrah's, Interstate Hotels & Resorts, The Peninsula Hotels & Resorts, Millenium Copthorne, Destination Hotels & Resorts, Shangri-la Hotels & Resorts and Jumeirah Hotels.

Powered by Labrador CMS