Sjokolade illustrasjon colourbox1
Sjokolade illustrasjon colourbox1

Med sjokolade på menyen

Den store italienske sjokolademessen The Tuscan Chocolate Fair, Cioccolosità Event, arrangeres i Toscana fra fredag 30. januar til søndag 1. februar. Sjokolademessen vil presentere noen av de beste italienske "chocolatiers", og deres sjokoladekreasjoner som garantert frister til prøvesmaking.  

Publisert

- I forbindelse med messen arrangerer vi tur til Toscana, der du kan ta et luksuriøst avbrekk med nytelse i form av spa og sjokolade i vakre omgivelser. Vi bor nemlig på Grotta Giusti Natural Spa Resort i nærheten av Pisa, der sjokolade står i sentrum, sier Marit Schieflo i Spa Travel Norway AS, som arrangerer tur til messen.

Sjokolade til middag

Hun forteller at i forbindelse med sjokolademessen arrangeres den en gourmetmiddag basert på sjokolade fra forrett til dessert.

- Før du reiser hjem kan du være vitne til Italias beste bartendere som konkurrerer om å vinne prisen for beste sjokolade cocktail, opplyser hun.

... og sjokolade på kroppen

Innimellom de mange gastronomiske opplevelsene på messen, gir reisen også mulighet til å teste ulike spabehandlinger basert på sjokolade; Termal bodyscrub med sjokolade, sjokolade-antistressmassasje og en sjokolade-ansiktsbehandling.

Powered by Labrador CMS