Petter Stordalen4 nett

Homeinvest.no får Merket for god design 2009

Homeinvest.no er tildelt Merket for god design i klassen for interaktiv design. Den 9. september 2008 lanserte Petter A. Stordalen og Home Invest AS sin monopolverden i 3D. Sammen med Apt ble Home denne uka hedret for lekent spill og terningkast seks for webinnovasjon.

Publisert

Pris til Home Invest og Petter A. Stordalen. (Foto: Choice)

- Jeg ville lage Norges feteste konsernweb og fant Norges feteste webdesignere. Sammen med gutta i Apt skapte vi et helt nytt univers i 3D. Websiden viser bredden i det vi gjør, dybden i det vi står for og ikke minst skyhøye ambisjoner. Jeg har fått tonnevis med gode tilbakemeldinger etter lanseringen, men det er en stor anerkjennelse å få Merket for god design, sier Petter A. Stordalen, eier og administrerende direktør i Home Invest AS og hovedrolleinnehaver på nett.

Designdagene

Petter A. Stordalen og Apt mottok prisen under Designdagene 2009 på DogA onsdag kveld 11. mars.

Merket for god design har i år hatt rekordmange forhåndspåmeldte.

Homeinvest.no er en av totalt 3 prisvinnere i klassen interaktiv design. I sin utvelgelse har juryen lagt vekt på innovasjon, estetikk, helhet, brukervennlighet og kommunikasjonsverdi.

Spennende

"Dette er et godt eksempel på at næringslivspresentasjoner ikke trenger å fokusere på artikler og tall, men kan være konsentrert rundt opplevelser. Gjennom kommunikasjonen i løsningen sier Petter A. Stordalen mye mer om seg selv og Home Invest enn et tradisjonelt format ville kunne tillate. Nettløsningen utfordrer sin kategori og resultatet er en løsning til inspirasjon og etterfølgelse både i og utenfor bransjen", heter det blant annet i juryens begrunnelse.

Satser videre på nett

Hjemmesiden Homeinvest.no er et samarbeid mellom Petter A. Stordalen i Home Invest, Apt og Geelmuyden. Kiese. Websiden forestiller et monopolbrett i 3D.

"

Bildetekst her...

På spillbrettet har Stordalen samlet alle sine forretninger og sitt engasjement for miljø, samfunn og kunst. I tillegg finnes Petters personlige blogg og en nylig lansert Twitter-konto.

- Lært mye på et halvt år

- Jeg har lært utrolig mye om kommunikasjon på nett etter vi lanserte hjemmeside og blogg i september i fjor. Da var det kun så vidt jeg var på nett selv! Nå har vi allerede et lass med planer for hvordan vi skal videreutvikle den verdenen vi skapt og gjøre den enda mer åpen, levende og interaktiv. Jeg spiller aldri monopol for å vinne bare første runde. Men i dag skal jeg feire Norges feteste interaktive hus og hoteller, sier Stordalen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS