Choice logo
Choice logo

Choice Hotels Scandinavia kåret til Norges beste hotellkjede

Choice Hotels Scandinavia vant for andre år på rad den ærefulle prisen Beste hotellkjede i Norge under årets Grand Travel Awards. I tillegg mottok hotellkjeden prisen for bransjens Beste arbeidsplass.

Publisert

- Vi er stolte av å motta disse utmerkelsene for andre år på rad. Når vi vet at det er reiselivsbransjen selv som stemmer frem vinnerne betyr prisene ekstra mye for oss i et marked med hard konkurranse fra andre hotellkjeder sier en glad Liv Kindem, Director of Marketing i Choice Hotels.

De ansattes pris

Choice Hotels Scandinavia er Nordens største hotellkjede og Kindem trekker frem kjedens engasjement og samfunnsansvar som hovedgrunn til at de igjen har blitt kåret til årets hotellkjede og bransjens beste arbeidsplass.

- I denne bransjen er det ikke nok med flotte hoteller. Gjestene forventer mer enn en myk seng og god mat når de er på reise. Denne utmerkelsen er et resultat av det fantastiske engasjementet våre ansatte viser, både for våre gjester og utenfor hotelltrappa.

- Det er først og fremst menneskene som skiller gode og dårlige hoteller. Derfor betyr det mye for Choice å være en attraktiv og engasjerende arbeidsplass, fortsetter Kindem.

Prestisjetung kåring

Den årlige Grand Travel Awards blir arrangert av bransjebladet Travel News og er en av de mest prestisjetunge kåringene for den norske reise- og turistnæringen.

Over 350 reisebyråansatte fra både forretnings- og privatreisebyråer har i 2008 stemt frem årets beste hotellkjede, arbeidsplass, leverandører og turistland.

- Grand Travel Award er et flott arrangement hvor vi kan møte kolleger, samarbeidspartnere og konkurrenter for å feire oss selv og bransjen. 364 kvelder i året har vi kun fokus på våre gjester, da er det moro å dele den siste kvelden mellom gjestene og oss selv gjennom en slik festaften, avslutter en fornøyd Kindem.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS