logo_choice

Bygger Europas største Comfort-hotell i Malmö

Choice Hotels Scandinavia AS og Wihlborg Fastigheter AB har inngått en 15-års leiekontrakt, som blant annet innebærer en ombygging og utvidelse av eksisterende hotell. Hotellet ligger i en spennende del av Malmö, som nå gjennomgår store forandringer.

Publisert

- Byggingen starter i løpet av sommeren 2009, og vi beregner at det nye hotellet åpner i desember 2010, samtidig med Citytunnelen. Comfort Hotel Malmö vil få 307 rom, 6 møterom og en restaurant og vil bli det største hotellet i Malmö. Det eksisterende hotellet vil være åpent i byggeperioden, heter det i en melding fra Choice Hotels Scandinavia.

Ekspansjon i Malmö

- Wihlborgs har et langt og godt samarbeid med Choice, og vi er glade for å fortsette med vår ekspansjon i Malmö, sier Anders Jarl, konsernsjef i Wihlborgs Fastigheter AB.

Beliggenheten er en av Malmös beste med nærhet til Citytunnelen, flere parkeringshus og Malmö by.

Moderne hotell

- Avtalen gir oss anledning til å bygge det som vil bli Europas største Comfort-hotell i Malmö, sier Thomas Westergaard, direktør for Comfort Hotels Scandinavia. Det blir et friskt, moderne og kult hotell både for forretningsreisende og privatreisende.

Powered by Labrador CMS