Bar 1 ambassdør cognac
Bar 1 ambassdør cognac

Æret for lang og tro tjeneste for Cognac

Som eneste bar/restaurant utenfor Frankrike er Bar1 på Aker Brygge blitt tildelt æres plaketten Ambassadeur du Cognac. Dette for sin lange og tro tjeneste for Cognac, og har vært tro mot sitt unike konsept i nå 13 år.

Publisert

Plaketten er delt ut av BNIC (Bureau National Interprofessionnel du Cognac) sin markeds og kommunikasjonsdirektør Jérome Durand.

Stort cognacutvalg

- Bar1 har et av verdens største Cognac utvalg med over 400 forskjellige cognacer i hyllene, som alle er for salg over disk, opplyser André Midtgaard hos Bar1.

Nesten 16 millioner i omsetning

For tre år siden flyttet Bar1 inn i nye lokaler og fikk større plass, med eget Chambré Separée som er flittig brukt av privatpersoner og firmaer.

Omsetningen har økt år for år og i 2008 endte omsetningen på fine 15 857 000 kroner, Det resulterte samtidig i et driftsresultat før finans og skatt på to millioner kroner

Også whisky

- I forbindelse med flyttingen, satset vi også på et større utvalg av whisky, som også viste seg å bli en fin affære for våre gjester. Med over 100 forskjellige maltwhiskyer i tillegg til all cognacen så er det noe for enhver smak. Bar1 er et voksent samlingssted med publikum fra alle samfunnslag, melder Midtgaard.

Powered by Labrador CMS