Rezidor logo

Rezidor lanserer nytt kompetanseprogram

Rezidor Hotel Group lanserer et nytt kompetanseprogram for å utvikle dyktige mellomledere til gode ledere. Rezidor styrker dermed tradisjonen med å dyrke frem interne ressurser for å utvikle konsernet.

Publisert

Rezidor markerer seg ved å lansere dette programmet i økonomisk utfordrende tider.

- I Rezidor trenger vi minst 500 avdelingsledere før utgangen av 2010. Med det nye utviklingsprogrammet kan vi fortsette vår politikk med å rekruttere internt, forteller visekonserndirektør Beathe-Jeanette Lunde, som har ansvar for personalutvikling i Rezidor.

Egenrekruttering

- Rezidor vokser kraftig i Europa, Midtøsten og Afrika. Med en slik vekst må vi sikre at vi finner de best kvalifiserte medarbeiderne. Med dette programmet finner vi de internt, sier Lunde.

I fjor ansatte Rezidor 100 hotelldirektører. 23 av disse ble forfremmet direkte fra Rezidors mentorprogram. Bare 14 kandidater ble ansatt utenfra.

- For oss er individuell utvikling og rekruttering sterkt forankret og et must for å utvikle vår virksomhet, sier Lunde.

Læring

Deltakerne i programmet vil utvikles gjennom læring "ansikt til ansikt", læring over Internett og gjennom prosjektarbeid. I tillegg får deltakerne opplæring i sin jobbhverdag.

Utviklingsprogrammet er tilpasset personer som allerede jobber for Rezidor Hotel Group, samt for nye rekrutter fra ulike internasjonale hotellskoler.

Egen mentor

Søkere til programmet må oppfylle forhåndsdefinerte kriterier, og må delta på en rekke interne opplæringsprogrammer før de kan delta.

Gjennom det toårige programmet, vil deltakerne få støtte av en egen mentor. Programmet er en del av Business School Rezidor, som ble lansert i 1996. 132 kurs ble gjennomført i 2008, med 1200 ledere som deltakere.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS