Nordisk sjef PayPal Jean-Francois Rochet

PayPal satser i Norge

PayPal, en av verdens fremste tilbydere innen betalingsløsninger på Internett, satser på det norske markedet. En norsk internettside er allerede lansert. Satsingen er en del av strategien om å oppnå en markedsandel på 12-14 prosent av den globale e-handelen. Det forventes at PayPal dobler omsetningen fra 2,4 milliarder dollar i 2008 til omkring fem milliarder dollar i 2011.

Publisert

- Norge er et av de landene hvor det handles mest på nett, og hvor netthandel øker mest. PayPal er en løsning for dem som gjerne vil handle online, men som ikke ønsker å oppgi bank- og kredittopplysninger, sier Jean-Francois Rochet, sjef for PayPal i Norden.

Nordisk sjef for PayPal, Jean-Francois Rochet

Sikkert

PayPal er et internettbasert betalingssystem for dem som vil handle via Internett uten å koble transaksjonen direkte til sitt kredittkort eller bankkonto.

Derfor er det et sikkert og enkelt system som gagner både selgere og kjøpere. Over 160 000 websider i Europa tilbyr i dag betaling gjennom PayPal. En av fordelene med PayPal, er hurtigheten i transaksjonen. Selgeren har pengene på sin konto nesten umiddelbart etter at kjøperen har betalt.

En av verdens største

PayPal er en av verdens største leverandører innen internettbetaling. De finnes i dag i 190 markeder og har 175 millioner brukere. PayPals norske side vil gjøre det enklere for brukerne å benytte seg av tjenesten, samtidig som den gir norske nettbutikker tilgang til et mye større marked.

- Med PayPal gir vi norsk e-handel mulighet til å nå en global kundegruppe, sier Jean-Francois Rochet.

Kan skreddersys

I tillegg vil norske nettbutikker som tilbyr PayPal dra fordel av å tilby en sikker løsning til sine lokale kunder.

PayPal tilbyr skreddersydde betalingsløsninger sikkert og enkelt for alt fra små til verdensomspennende selskaper. Tidligere undersøkelser gjort av PayPal har vist at inntektene til større selskap økte med 5-15 prosent etter at de implementerte PayPals løsninger.

- En del av forklaringen ligger i at man gjennom å tilby våre løsninger når en meget stor gruppe konsumenter, avslutter Jean-Francois Rochet.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS