Home Invest logo
Home Invest logo

Ny informasjonsansvarlig hos Home Invest

I disse dager har Home Invest ansatt Benedicte Brinchmann (28) som informasjonsansvarlig, med ansvaret for selskapene selskapene Home Properties og Home Capital.

Publisert Sist oppdatert

- Som et av Norges største konserner, er det på høy tid vi får en informasjonsansvarlig. Vi har skyhøye ambisjoner og spennende, strategiske prosjekter de neste årene. Samtidig har vår websatsning gitt mersmak. Da vil vi ha med Benedicte, som både er strukturert og kreativ, sier Petter Stordalen, administrerende direktør og eier i Home Invest.Benedicte Brinchmann har tidligere jobbet med prosjekter for Home Invest og Choice Hotels Scandinavia som konsulent i Geelmuyden.Kiese. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU, der hun har studert innovasjon og økologi og vært engasjert ved Studentersamfundet.

- Det er utrolig spennende å bli en del av et selskap som våger å sikte høyt, men som samtidig er forankret i ansvarlige verdier. Jeg gleder meg til å arbeide med dyktige kollegaer og møte nye utfordringer med energi, mot og begeistring, sier Benedicte Brinchmann.