Innovasjon Norge logo

Norsk fellesstand på European Seafood Exposition (ESE)

Innovasjon Norge arrangerer norsk fellesstand på ESE i Brussel, i år utvidet til 1100 kvadratmeter. 51 sjømatbedrifter deltar på den norske fellesstanden. Messen arrangeres fra tirsdag 28. til torsdag 30. april.

Publisert

ESE har utviklet seg til å bli verdens største og viktigste sjømatmesse, med meget høy kvalitet på besøkende innkjøpere.

Innovasjon Norge synes det er positivt at deltakelsen av utstillere/bedrifter er opprettholdt på samme nivå, til tross for finanskrisen og markedsutfordringer den har medført. Dette gir klare signaler om at vi har en markedsorientert sjømatnæring.

Fersk-Torsk-Seminar

Mandag 27. april, dagen før messestart inviterer Innovasjon Norge til markedsseminar i Brussel for norske sjømatbedrifter.

Fersk torsk til det europeiske markedet er hovedtema. Dette vil være et matnyttig seminar for bedriftene, hvor lokale aktører og representanter fra Innovasjon Norges utekontorer vil gi en innføring i detaljistleddets krav til de ulike leveransekonsept og muligheter til å bygge konkurransemessige fortrinn i samarbeidet mellom norsk produsent og kunde.

Formålet med seminaret er at deltakerne skal bli inspirert til å jobbe med en klarere strategi for sin bedrift for å bli mer markedsorientert.

Pressemelding fra Innovasjon Norge

Powered by Labrador CMS