Hunderfossen vinterpark
Hunderfossen vinterpark

Hunderfossen satser 25 millioner i jubileumsåret

Hunderfossen Familiepark feirer 25-årsjubileum i år, og eventyrparken sør i Gudbrandsdalen ønsker velkommen til jubileumssommer. 25 millioner kroner er investert i forbindelse med jubileumssesongen, og en av flere nyheter denne sommeren er Trollfallet.

Publisert

Trollfallet i Eventyrslottet er en ny attraksjon på Hunderfossen denne sommeren.

Her kan de som tør bli med på en eventyrlig redningsaksjon i Eventyrslottet i familieparken.

For i tårnet i slottet, 33 meter over bakken og godt bevoktet av selveste trollet, sitter det en prinsesse som venter på sin redningsmann. Kanskje du blir helten som redder prinsessen? Eller havner du laaangt ned i Trollfallet?

Ikke bare skummelt

Trollfallet er ikke eneste nyhet i jubileumssesongen. Sammen med

Trollfallet, ny attraksjon i Hunderfossen Familiepark. (Illustrasjon: Hunderfossen Eventyrpark

fjorårets store suksess, elektriske gokarts, henvender Trollfallet seg til de litt eldre barna. Det betyr ikke at de yngste er glemt.

Årets andre store nyhet er radiobiler som ser ut som ekte biler. Her kan barn helt ned i 90 centimeters høyde få teste kjøreferdighetene, mens mammaer og pappaer nostalgisk tenker tilbake på sine barndoms tivolibesøk. For radiobiler er fortsatt like populært.

Show og bursdagsfeiring

I tillegg til et skummelt trollfall, fartsfylte og magekilende bilbaner, familierafting og eventyrskip, hyggelige gjensyn med eventyrene og filmopplevelser utover det vanlige, byr en sommerdag i Hunderfossen på show og underholdning.

Askeladden friteater kommer med en helt ny eventyrfortelling på hovedscenen, og i juli kommer Skrimmel Skrammel, som "alle" barn kjenner fra NRK barne-TV. De blir å se på scenen hver søndag i juli.

Storsatsning i jubileumssesongen

- Vi slår på stortromma i vår jubileumssesong, og vi gleder oss til sommeren. Vi tror at mange kommer til å legge ferien til Norge i sommer, og da er vi glade for å kunne tilby både spennende nyheter og god underholdning i parken, sier Hogne Høstmælingen, administrerende direktør i Hunderfossen Familiepark AS.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS