Gudbrandsgard nett
Gudbrandsgard nett

GudbrandsGard på Kvitfjell stenger hele sommeren

GudbrandsGard Hotell stenger dørene i seks måneder fra 26. april. Årsaken er for dårlig inntjening i sommerhalvåret.

Publisert

Gudbrandsgard. (Foto: Hotellet)

Det har vært fulle hus i Kvitfjell i påsken, men i slutten av april vil GudbrandsGard Hotell i Kvitfjell stenge dørene i seks måneder. Årsaken er enkel og grei: Sommertrafikken er for dårlig og hotellet taper penger.

Stengt helt frem til 1. november

- Vi må innse at vi når ikke opp i konkurranse med destinasjoner som Fjord-Norge, storbyer og hoteller langs E6, sier Ane Johnsen, hotelldirektør ved GudbrandsGard Hotell på Kvitfjell.

Styret i Kvitfjell Holding, som eier GudbrandsGard Hotell, har bestemt seg for å stenge hotellet fra 26. april og helt fram til 1. november. - Dette er på bakgrunn av hotellets sommerhistorikk de siste ti årene. Dette er økonomiske vurderinger. Det er per i dag ikke grunnlag for en fornuftig hotelldrift om sommeren, sier hotelldirektør Ane Johnsen til GD.no.

Tragisk, mener tidligere eier

- Dette er tragisk og bidrar til å bygge ned destinasjonen, mener tidligere eier av GudbrandsGard Hotell på Kvitfjell, Einar C. Nagell-Erichsen.

- Det gjør situasjonen for alle andre aktører i området mer komplisert. Trafikken blir en helt annen. Alt fra golfbanen til ridesenteret vil merke dette når hovedtyngden av turistene ikke kommer. Jeg tror dette får konsekvenser for hele området, sier Nagell-Erichsen. Han driver i dag selskapet Opplev Kvitfjell

"
Powered by Labrador CMS