Mette Valeur Via Travel nett
Mette Valeur Via Travel nett

Halliburton til VIA Travel

Etter en åpen anbudskonkurranse hvor alle store norske og internasjonale reisebyråkjeder var involvert, har Halliburton valgt VIA Travel som sitt reisebyrå. Avtalen vil gjelde for tjenestereiser for alle Halliburtons foretak i Norge og Danmark. Dette er en av de største reisebyråavtalene i Norge.

Publisert

VIA Travel ble valgt ut fra en totalvurdering, hvor blant annet pris, kvalitet på kundebetjening og onlineløsninger var viktigste kriterier.

- Halliburton er glad for at vi har fått en lokal leverandør. Vi har store forventninger til VIA Travels tjenester og ser fram til et godt samarbeid, sier kommunikasjonsrådgiver Ann Sesilie Tekfeldt i Halliburton Skandinavia i en pressemelding.

Fra 1. mai

Halliburtons mange innenlands- og utenlandstjenester skal betjenes fra VIA Travel Stavanger og et av VIA Travels byråer i Danmark. Avtalen trer i kraft 1. mai 2008.

- Vi er utrolig glad for at Halliburton har gitt oss tillit. Halliburton har klare forventinger til oss og vår bruk av teknologi, noe som passer godt inn i vår satsing på online-løsninger. Det er en spennende utfordring å få lov til å tilfredsstille en av Norges fremste teknologiselskaper, sier adm. direktør Mette Valeur i VIA Travel Norge.

Om VIA Travel

VIA Travel er Nordens ledende forretningsreisekonsern med 88 byråer, 6 flyplasskontorer, en 24 timers service avdeling og 1320 ansatte fordelt i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

I tillegg har selskapet et kontor i Manila, og har ekspansjonsplaner i andre markeder. VIA Travel Group med franchiser har en årlig omsetning på åtte milliarder norske kroner og en markedsandel på 28 prosent i Norden. VIA Travel Group er kvalitetssertifisert og partner i den internasjonale reisebyråkjeden RADIUS.

Om Halliburton

Halliburton er en av verdens største leverandører til energibransjen. Halliburton sørger for verdiskaping gjennom hele levetiden for olje- og gassreservoarer - fra leting og utvikling via produksjon, operasjoner, vedlikehold, omdanning og raffinering til infrastruktur og avvikling.

Med mer enn 50 000 ansatte i 70 land tilbys en rekke produkter og tjenester til oppstrøms olje- og gasskunder verden over. I Norge har Halliburton om lag 1600 ansatte.