Horeca omslag 4-08

Horeca nummer 4 på vei

Årets fjerde utgave av Horeca er på vei til abonnentene. I nummer 4 2008, årets sommernummer, har vi blant annet en stor forhåndsbolk om årets matbegivenhet i Norge, Bocuse d'Or Europe i Stavanger i begynnelsen av juli. Geir Skeie, som er Norges deltaker, er blant favorittene.

Publisert

Bocuse d'Or Europe samler den europeiske kokkeeliten. Vi har intervjuet flere av nøkkelpersonene rundt arrangementet, sett nærmere på de forskjellige deltakerne (20 land er representert), og samtidig også tatt en titt på de norske deltakerne gjennom tidene, helt siden Arne Brimi var første norske deltaker i 1987.

Typebedrift

Lars Erik Underthun var vår første medaljør i Bocuse d'Or. Han deltok for Norge i 1991, og endte da på sølvplass.

Siden har han drevet Spisestedet Feinschmecker i Oslo - med gode resultater. Feinschmecker er vår typebedrift i dette nummeret.

Tema hygiene

Det blir stadig større søkelys på hygiene, og på våre temasider denne gang har vi sett nærmere på dette.

Vi har blant annet besøkt Kjeden Marché, som stiller så strenge hygienekrav at det er inngått avtale med Ecolab, som stiller et helt team av hygienekonsulenter for å garantere matsikkerheten.

Blinkskudd på Det Gamle Raadhus

Vi har ellers besøkt Det Gamle Raadhus i Oslo, og vårt portrett denne gangen er Sjur Nielsen, som er kjøkkensjef i Skedsmo kommune.

C&H International er et lite firma som holder til på Dal ved Eidsvoll. I flere år har firmaet servet cruisemarkedet med engangsartikler, penner, badekåper og slippers. Nå ønsker også firmaet også å bli en aktør i det nordiske hotellmarkedet.

Mye å lese

Ellers finner du blant annet artikler fra Grande sykehjem i Drøbak, puben Den Gode Nabo i Trondheim, Gooh i Sverige og Nespresso Boutoque i Paris.

I tillegg til flere andre store artikler er det ellers mange sider med fast småstoff i form av våre spalter Kontinental Bar, Bransjenytt, Nytt om navn, Produkter, Websiden og Verden Rundt.

God lesning!

Powered by Labrador CMS