Umoe Torp
Umoe Torp

Umoe skal drive restauranter på Torp lufthavn

Umoe Catering skal drifte store deler av de kommersielle bespisningsarealene på Sandefjord Lufthavn Torp. Reitan Servicehandel skal fortsatt drive Narvesenkioskene på flyplassen. De nye avtalene gjelder fra januar 2009.

Publisert

Etter en tilbudskonkurranse der det var stor interesse om å drive flere av de kommersielle arealene på Torp, er det nå bestemt at Umoe Catering skal drifte store deler av de kommersielle bespisningsarealene fra januar 2009.

- Vi på Torp er svært tilfreds med avtalene som nå er inngått og har stor tro på de nye konsepter som skal etableres, sier lufthavnsjef Alf-Reidar Fjeld.

Gastropub

Umoe vil overta driften av Lindys Pub innenriks, hvor de vil innføre en folkelig og spennende gastropub, med et utvidet bespisningskonsept i forhold til dagens.

De vil overta kafeen på innland og utland, som i dag er drevet av Torp Cafe og Catering. Her innfører de et foodcourt konsept med paraplynavnet Fresh & Tasty. Dette omfatter Peppes Pizza, La Baguette og Café Opus. I tillegg vil de etablere to barer på utenrikssiden, en i tilknytning til bespisningskonseptet og en i et helt nytt areal som vil bli bygget i høst, heter det i en pressemelding.

Variert konsept

Ronny M. Gjøse, direktør i UCC lufthavnservering sier at UCC har tilbudt Sandefjord Lufthavn sine aller beste brands.

- Fresh & Tasty skal være et spennende og innholdsrikt serveringskonsept som er skreddersydd for Sandefjord Lufthavn. Innholdet i konseptet er noen av Umoe Catering sine beste og utprøvde brands og konsepter og vi er svært glade for å kunne tilby et slikt mangfold med Peppes Pizza, La Baguette og Café Opus under et felles serveringskonsept / foodcourt, uttaler Gjøse

- Her vil det være et variert utvalg av produkter som vil omhandle alt ifra nystekt pizza fra Peppes som er Norges eldste og største pizzakjede, ferske kvalitetsbagetter, spennende lunsj og middagsretter som vil spenne fra moderne pasta og wokretter til tradisjonelle middagsretter. Vi vil også ha en sunn profil med sprø og gode salater, fersk juice og smoothies.

Umoe Catering

Umoe Catering AS omsatte i 2007 for 2,2 milliarder, sysselsetter over 4000 medarbeidere og driver mer enn 200 serveringssteder i Norge.

De har kjente brands som Peppes Pizza, Burger King, TGI Fridays, La Baguette, Café Opus, Fattigmann og flere andre.

Umoe Catering sitt datterselskap Umoe Catering Café (UCC) opererer i dag totalt 69 serveringssteder i Norge, hvorav UCC lufthavn servering drifter sju serveringssteder på Bergen lufthavn, Flesland og seks på Stavanger lufthavn, Sola.

Umoe har også serveringssteder på Oslo Lufthavn og overtar all serverings- og kioskvirksomhet på Haugesund lufthavn, Karmøy 1. juni 2009.