Tvedestrand Fjordhotell b
Tvedestrand Fjordhotell b

Tvedestrand Fjordhotell med ny giv

Michelle Myklebostad har tatt over det daglige ansvaret for nyoppussede Tvedestrand Fjordhotell, som ligger helt nede ved bryggekanten i Tvedestrand.

Publisert

Etter at Raymond Nilsen sa takk for seg som daglig leder ved Tvedestrand Fjordhotell for en stund tilbake, har Trond Slyngstadli i driftsselskapet TTS AS jaktet etter en ny hotellsjef. Michelle Myklebostad takket ja.

- Jeg vet at Michelle har et stort hjerte for Tvedestrand. Hun er dessuten driftig, initiativrik og flink til å få ting til å skje, sier Slyngstadli til Tvedestrandsposten.

Hotellet en viktig rolle

Myklebostad har i lengre tid drevet en butikk i Tvedestrand. Til tross for at hun

hadde bestemt seg for å flytte butikken med barneklær og utstyr til et større lokale, klarte hun ikke å si nei til jobbtilbudet.

Butikken åpnes, men vil ikke ha åpent hver dag.

- Jeg ønsker jo at Tvedestrand skal være en levende by, og da spiller hotellet en viktig rolle, sier Michelle, som har satt noen betingelser for å ta jobben.

- Jeg skal ha det daglige ansvaret, men Trond Slyngstadli beholder tittelen som daglig leder, sier hun.

Høy- og lavsesong

Hotellet har valgt å redusere bemanningen og serveringstilbudet i lavsesongen, men Michelle understreker at hotellet alltid er åpent.

- Det er helt normalt at hoteller tilpasser driften i lavsesongen. I en typisk turistkommune er det dessuten helt nødvendig, men jeg har en rekke planer for høsten og vinteren, sier Myklebostad til avisen.

Pusset opp

Hotellet er forresten pusset opp de siste årene. Blant annet er restauranten oppgradert i tillegg til at alle rommene i øverste etasje, som alle har nydelig utsikt utover fjorden, er nye.