Tine Årets leverandør
Tine Årets leverandør

Tine ble Årets Dagligvareleverandør

Visekonsernsjef i Tine, Stein Øiom, strålte som ei sol etter at selskapet gikk av med seieren i kampen om å bli Årets Dagligvareleverandør på Dagligvaredagen under Matfestivalen i Ålesund i forrige uke. - Vi er kjempestolte over å ha blitt kåret til Årets Dagligvareleverandør. Og vi skal slett ikke hvile på laurbærene, men fortsatt jobbe knallhardt.

Publisert

- Jeg er dypt beæret. Dette er en stor motivasjon for hele Tine og alle våre ansatte. Prisen som Årets Leverandør er jo et slags Norgesmesterskap for næringsmiddelbedrifter. Dagligvarehandelen har vist oss stor tillit når de stemmer for oss.

10. gang

Det var 10. gang at prisen Årets Leverandør ble delt ut. I den forbindelse ønsket arrangørene å heve konkurransen ytterligere.Tidligere har kjedeledelsen i de fire grupperingene valgt ut vinneren. I år ble kjøpmenn og butikksjefer for første gang tatt med på råd. Dermed fikk driverne ute i butikk komme til orde.

Best på totalinntrykk

Tine scoret blant kjøpmenn nest høyest på markedsaktiviteter, klart høyest på innovasjonsevne, nest høyest på lønnsomhet, høyest på miljøbevissthet, helt i toppen på salgsoppfølging og aller best på forståelse for butikkdrift. Til sist, men ikke minst, er Tine kjøpmennenes favoritt når det gjelder totalinntrykk.

Samhandling

- Seieren viser at handelen verdsetter alle de grepene vi har tatt. I Tine er vi opptatt av samhandling og å lytte til tilbakemeldinger. Vi har vært nominert til prisen flere ganger, derfor er det ekstra gledelig at vi nå vant, sier Øiom.Han er klar på at det også har sin pris å vinne den tunge tittelen.- Å bli kåret til årets leverandør forplikter. Og jeg kan forsikre handelen om at vi ikke skal hvile på laurbærene, men fortsatt jobbe knallhardt hver eneste dag.

Flere Tine-priser

Tine stakk også av med prisen som Årets økologiske leverandør. Årsskiftet 2007/08 representerte et veiskille i selskapets økosatsing: Innen 2012 skal seks prosent av produksjonen være økologisk.

NTB