Odd Ivar Solvold Skeie

Thon + Solvold = sant

Thon Hotels har inngått en treårig samarbeidsavtale med Odd Ivar Solvold. Den tidligere Bocuse d'Or-medaljøren skal i første omgang utvikle en tre retters selskapsmeny for Thon Hotels kurs og konferansehoteller, Thon Conference.

Publisert

Samarbeidet er en del av videreutviklingen av Thon Conference-hotellene, der mat er et satsingsområde, heter det i en melding fra Thon.

Samarbeidet er todelt, der begge har søkelys på mat. Den første delen dreier seg om nye menyer og retter, den andre delen dreier seg om opplæring for unge og lovende kokker.

Odd Ivar Solvold driver Mathuset Solvold og Midtåsen Restaurant i Sandefjord, der også årets vinner av Bocuse d'Or Europe i Stavanger, Geir Skeie, er medeier og sentral aktør.

Du kan lese mer om samarbeidet i det neste nummeret av Horeca.

Powered by Labrador CMS