Håkonsen og Lundqvist nett
Håkonsen og Lundqvist nett

The Arctic Challenge velger Scandic

The Arctic Challenge (TAC) velger Scandic hotellene på grunn av miljøprofil. I løpet av konkurransen i februar vil selskapet, sponsorer og andre partnere kjøpe flere tusen hotelldøgn for norske og internasjonale gjester.

Publisert

Etter en grundig gjennomgang av priser, beliggenhet og service hos flere potensielle leverandører, ble miljøprofil avgjørende når TAC valgte Scandic som partner, heter det i en pressemelding fra Scandic.

TAC har servert økologisk mat til sine gjester og publikum i flere år.

Scandic går foran

Scandic er Norges og Nordens desidert beste hotellkjede innen miljø. I en fersk undersøkelse som ble offentliggjort på TV2 i forbindelse med en offentlig anbudskonkurranse tidligere denne uken, knuste de alle sine konkurrenter.

Scandic har uten sammenligning flest miljøsertifiserte hoteller av alle kjeder i Norden.

Økologisk mat

- Vi er nybegynnere i dette gamet sammenlignet med Scandic, som har jobbet med sitt miljøkonsept i snart 15 år. Alt fra energisparing til materialvalg og kildesortering er helhetlig gjennomført. Dessuten er de den eneste hotellkjeden som serverer økologisk mat på alle sine hoteller, sier Terje Håkonsen i en pressemelding.

Tenker miljø

- For oss har miljøtanken vært en selvfølge over lang tid. I motsetning til enkelte av våre konkurrenter har vi ikke ropt så høyt om saken, uttaler Geir Lundkvist, administrerende direktør i Scandic Norge.

- Nå ser vi at miljøet er en viktig forutsetning når store og små kunder velger hotell, og det er gledelig at miljø er satt på dagsorden. Det inspirerer oss til å fortsette det viktige arbeidet vi har gjort innen miljø og bærekraftighet, ytterligere. Vi har sett at Terje Håkonsen gjennom TAC tenkte annerledes med økologisk mat, lenge før det ble trendy. Når de nå viderefører dette til miljøet, vil vi veldig gjerne være med å støtte, sier han videre.

Scandic Edderkoppen

Samarbeidet innebærer en god avtale for TAC og selskapets gjester under arrangementet som arrangeres i Holmenkollen fra den 18. til den 23. februar 2008. Arrangementshotell og organisasjonsbase blir Scandic Edderkoppen i Oslo sentrum.