Rica norsk flagg
Rica norsk flagg

Rica Hotels bygger nytt hotell i Narvik

Det kommunale eiendoms- og utviklingsselskapet Narvikgården AS og Rica Hotels AS har inngått avtale om bygging av nytt fullservicehotell i Narvik. Planen er at hotellet, som får minst 150 dobbeltrom, skal stå ferdig i 2010.

Publisert

Narvikgården har benyttet sitt eierskap til eiendommen Parkhallen til å få etablert et stort nytt fullservicehotell i Narvik sentrum. Det har vært gjennomført en konkurranse som hadde 18 interessenter i første runde, i siste runde sto det mellom tre større hotellkjeder.

Minst 150 dobbeltrom

Rica Hotels AS skal prosjektere og bygge et fullservicehotell med minimum 150 dobbeltrom av høy standard og fasiliteter innen kurs- og konferanser med plass til minimum 200 deltakere. Hotellbygget skal være et praktfullt signalbygg som både Rica Hotels og Narvik by kan være stolt av.

Rica Hotels skal også ruste opp byens utescene, Haikjeften, slik at den får samme forventede levetid som hotellet.

Ønske lenge

Det har vært et stort ønske om nytt hotell i Narvik i mange år nå, administrerende direktør Lars Skjønnås i Narvikgården er derfor meget godt fornøyd med at dette nå endelig blir etablert.

- Og at vi i avtalen med Rica Hotels så klart har fått bekreftet at det nye hotellet skal bli et praktbygg i Narvik, for det trenger byen, sier Skjønnås.

Fornøyd konsernsjef

Konsernsjef i Rica Hotels Ole-Jacob Wold sier at Rica Hotels lenge har ønsket å etablere seg i Narvik. Rica Hotels er derfor meget godt fornøyd med at man nå har fått på plass en avtale med Narvikgården om bygging av et nytt hotell midt i Narvik sentrum.

- Rica Hotels har som mål å være representert i hele Nord-Norge, nå etablerer vi oss med eget hotell i Narvik, og det blir meget bra både for Narvik og for Rica Hotels, sier Wold.

Det nye Rica-hotellet er planlagt å stå ferdig innen sommeren 2010 og vil kosterundt 150 millioner kroner.