Rezidor Logo
Rezidor Logo

Rezidor runder 350 hoteller i porteføljen

Rezidor Hotel Group, som blant annet har Radisson SAS og Park Inn i Norge, har tegnet kontrakt for et nytt hotell, Radisson Hotel Blaauwberg i Cape Town i Sør Afrika. Hotellet får 144 rom og er planlagt åpnet i fjerde kvartal 2010.

Publisert

Dette er Rezidors tredje hotell i Sør Afrika og det 21. i Afrika. Kontrakten er en milepæl ettersom konsernet med dette runder 350 hoteller i drift og under utvikling.

- Sør Afrika er et viktig vekstmarked for vår organiske vekst. Blaauwberg oppfyller vår strategi og vi planlegger å åpne flere hoteller i viktige byer og resortdestinasjoner i Sør Afrika, sier Knut Ritter, konsernsjef i Rezidor.

Nelson Mandela

Radisson Hotel Blaauwberg skal oppføres med en førsteklasses beliggenhet langs Beach Road Blaauwberg med en slående utsikt over byen og Table Mountain. Robben Island, hvor Nelson Mandela satt fengslet, er også en del av utsikten.

Hotellet får en rekke attraktive fasiliteter inkludert pool, treningssenter og soldekk.

Vestkysten

Blaauwberg er den raskest voksende regionen i Sør Afrika og er lokalisert langs Table Bays vestre kyst. Avstanden til byens forretningsområder er kun 25 km, mens flyplassen er 30 minutter unna.

Blaauwberg har flere førsteklasses strender og bukter med fantastisk utsikt og de beste muligheter for sol, surfing og badeliv. I nærheten er også en rekke attraktive turistattraksjoner som for eksempel Rietvleis naturreservat og Paarden Eiland Wetlands.

Pressemelding