Nanford Guest House
Nanford Guest House

Oxford-hotell verst i England

Nanford Guest House i Oxford er fått en heller lite heldig dom på reisenettsamfunnet Trip Advisor. Stedet er utropt til å være Storbritannias verste hotell. Trip Advisor har funnet fram til de britiske verstinghotellene på bakgrunn av det brukere har skrevet inn om hotellopphold.

Publisert

Overnattingsstedet i Oxford får det glatte lag av mange av de 70 gjestene som har vurdert hotellet på Trip Advisor. Dårlig service, møkkete og lukter kattepiss, er noe av det som trekkes fram.

«På en skala fra 1-10? Minus fem», skriver en av dem som har bodd på hotellet.

Helsemyndighetene

Andre mener det er bare å holde seg unna og stedet.

Noen som derimot har kommet igjen og igjen er de lokale helsemyndighetene. En rutineinspeksjon tidligere denne måneden bekreftet at gjestehuset er på riktig vei, melder BBC. I fjor fikk hotellet seks klager, det er seks færre enn året før og mye bedre enn 2004 og 2003 da man fikk henholdsvis 20 og 26 klager.

- De fleste klagene er relatert til mangel på vask av soverommene, frekke ansatte og at bakgården ser ut som en søppelhaug, sier en talskvinne for de lokale myndighetene.

Da gjestehuset fikk stempel som nest verst i hotellklassen i fjor, sa myndighetene at Nanford Guest House var et av veldig få hotell i Oxford som de ikke anbefalte gjester å ta inn på.

Tar det medHotellsjefen selv tar den knallharde dommen med knusende ro.

- Vi tar 30 pund for et rom med dusj og fargefjernsyn. Trip Advisor forventer at jeg skal rulle ut den røde løperen for den prisen. Hvis man ikke liker det, så ikke bo her, sier Bart Cronin til avisa Oxford Mail

Trip Advisor på sin side understreker at det ikke er de, men gjestene som har uttalt seg om hotellets standard.

Også rosende ord

Og alt er ikke bare svart for hotellet. Danske Flemming og sønnen hans hadde et godt inntrykk av hotellet.

- Også neste gang vi skal besøke fantastiske Oxford, kommer vi til å ha Nanford Guest House som base, skriver de på Trip Advisor.