Eyvind Hellstrøm Bagatelle

Oppsiktsvekkende matfilm vises under Kulinariske Stavanger08

Kyllingen, fisken og kongekrabben er tittelen på en dokumentarfilm som endte som en kulinarisk thriller. Historien handler om den spanske kandidaten Jesús Almaros forberedelse og gjennomføring av konkurransen Bocuse d'Or i Lyon 2007. Norske kjendiskokker er med i filmen som vises i Stavanger under Bocuse d'Or-arrangementet i juli.

Publisert

Til syvende og sist er handlingen om livets up's and down's mer enn om gastronomi i seg selv.

Rollegalleriet er spekket med artige personligheter, og de norske kokkene Sven Erik Renaa, Eyvind Hellstrøm og Terje Ness er med i filmen.

Spilt inn i Norge

Deler av filmen er spilt inn i fjordsystemene på Hjelmeland i jakten på kveita og i Bugøynes i Finnmark i jakten på kongekrabben, de to offisielle sjømatproduktene i konkurransen 2007.

Filmen er tekstet til engelsk og fransk, og varer om lag 90 minutter.

Powered by Labrador CMS