Olavsgaard nett

Olavsgaard har innført Hotellboken

Du skal føle deg som hjemme når du er på Quality Olavsgaard Hotel på Skjetten. Foruten særegne malerier og egne bokhyller på alle rom, tilbyr nå hotellet i samarbeid med Aschehoug, Hotellboken.

Publisert

- Dette er et helt nytt forsøk på hotellfronten. Alle kjenner vi hotell-TV, men her på Olavsgaard har vi nå innført noe helt nytt; Hotellboken, forteller hotelldirektør på Olavsgaard, Per Fjellheim.

Samarbeid med Aschehoug

Det hele er iscenesatt i samarbeid med Aschehoug, som leverer aktuelle bøker til hotellet, som settes i et display på hvert rom.

- I dette vil det plasseres fire aktuelle bøker til enhver tid. Gjesten kan lese bøkene mens de er her, og hvis de ikke blir ferdige med boka, får de også muligheten til å kjøpe med seg boka for en hundrelapp. Det er allerede flere av våre kunder som har benyttet seg av den muligheten, forteller Per Fjellheim til horecanytt.no.

Bøkene vil byttes ut med jevne mellomrom, sannsynligvis hvert kvartal.

Bokhylle

Nå er ikke bøker noe nytt for gjestene på Olavsgaard. 20 000 bind er nemlig fordelt i bokhyller på de 182 rommene for å skape en hjemmekoselig stemning.

- Også dette har blitt tatt veldig godt imot blant våre gjester, forteller Fjellheim.

Kunsthotell

Olavsgaard har siden desember i fjor også vært et kunsthotell.

Kunstneren Vigdis Fjellheim (33), som for øvrig er hotelldirektørens niese, har i over fire år arbeidet med et prosjektet.

Nå er alle de 182 rommene på hotellet dekorert med hennes helt spesielle verker.

364 malerier er plassert parvis i de forskjellige rommene i tillegg til et stort maleri i auditoriet på hotellet.

Du kan lese mer om kunstprosjektet i det neste nummeret av Horeca (nummer 5 2008), som har utgivelse etter sommerferien.

Powered by Labrador CMS