- Ny hjemmeside for Rose\'s

Rose's Cordial Mixers har utviklet en ny web side i samarbeid med byrået Atmosphere Cph i København.  Den nye siden ble nylig lansert, og kan besøkes på http://www.rosesmixers.com/

Publisert

Haugen-Gruppen AS, som markedsfører og selger Rose's i Norge, er stolte av å presentere en moderne og lett manøvrerbar side som gir deg inspirasjon og ikke minst nyttig informasjon om Rose's Cordial Mixers, heter det i en pressemelding..

Den voksende etterspørselen etter cocktails og drinker i Europa og Skandinavia siden millennium skiftet, har fått populariteten og salget av Rose's til å nå nye høyder.

Rose's Cordial Mixers er en av Europas mestselgende cocktail miksere uten alkohol.

Mer enn lime

- De fleste har hørt om Rose's Lime, men ikke så mange har hørt om de andre variantene i Rose's sortimentet. Vi vet at Rose's Cordail Mixers kan bli brukt i utallige drinker og varianter, og i år feirer vi verdens-merket Rose's 141 års bursdag, sier Brand Manager hos Haugen-Gruppen, Fredrik Hansen.

- Med Rose's Cordial Mixers smaksutvalg for hånden, er det lett å imponere sine gjester med funky drinker- med eller uten alkohol. Den unike friske smaken av f.eks Rose's Lime er en god basisingrediens i Rose's Gimlet eller Rose's Caipiriñha, avslutter Hansen.