Norlandia Merkur Hotel
Norlandia Merkur Hotel

Norlandia-hotell berømmes for design i Japan

Det store japanske magasinet Orange Page, Interior and Home har omtalt Norlandia Mercur Hotell i sin artikkel om skandinavisk design i København. Norlandia Mercur Hotell er ferdig med sin renovering i løpet av januar.  

Publisert

Det var magasinets fotograf som bodde på hotellet i høst, som først falt helt for hotellets nyrenoverte lobby.

De andre i reportasjeteamet likte det de så, noe som resulterte i en artikkel i desemberutgaven.

- Det er gøy at det vi gjør faller i smak og blir lagt merke til. Det blir spennende å se om vi får flere asiatiske gjester på hotellet etter oppslaget, sier Janne Størset, General Manager på Norlandia Mercur Hotell, som har hatt ansvaret for renoveringen og stil valg.Stort blad

Teamet for det japanske magasinet var i Dronningens by i forbindelse med at de laget en presentasjon av København vinklet mot skandinavisk design. Orange Page Interiør and Home kommer i et opplag på drøye 555 000, og utgis to ganger i måneden. Totalrenovert

Norlandia-hotellet i København ble kjøpt opp av Norlandia-kjeden september 2006, og er blitt renovert for over 10 millioner danske kroner i 2007.

Hotellet er kanskje mest kjent for sin eier, Simon Spies, som hadde hotellet først på 80-tallet. Norlandia Mercur Hotell vil ha en offisiell markering av sin nye "look" i slutten av januar.

Mange asiaterDet asiatiske markedet i København har vokst de siste årene, og utgjør ca. 15 prosent av gjestedøgnene på Norlandia Mercur Hotell på denne tiden av året.

Norlandia Mercur Hotell, ligger midt i sentrum av København, i Vestre Farimagsgade. Hotellet har 109 rom.