Sunprime Resort nett
Sunprime Resort nett

Nå kommer voksenhotellene

Først kom familiehotellene. Nå har Spies i Danmark nettopp innviet sitt første voksenhotell på Gran Canaria, en ny storsatsing i reiselivsbransjen. I løpet av fem år blir det ytterligere tre voksenhotell på Mallorca, Tenerife og i Phuket.

Publisert

Navnet på den nye kjeden er Sunprime Resorts, og det første, Sunprime Atlantic View & Spa, ble nettopp åpnet på klassiske Playa del Inglés på Gran Canaria.

Det nye konseptet henvender seg til en "voksen" målgruppe og tar utgangspunkt i de behov som dagens reisevante og travle mennesker, har samt det faktum at ferien for mange er "prime time" - de beste ukene i løpet av året.

Fred og ro

- Stadig flere etterspør "fred og ro", begreper som i vår travle hverdag etter hvert er blitt til ren luksus. Samtidig viser vår omfattende markedsundersøkelser at markedet etterspør et helhetskonsept for kresne voksne som ikke er ute etter luksus i form av gull og marmor, men en bekvem ferie i fine omgivelser med et moderne design, uten at de skal betale for luksus, uttaler Jan Vendelbo, direktør i Spies.

Nye muligheter

Der er plass for både avslapning og nye utfordringer på det nye Sunprime Resort.

- For mange er det slik at de har mer penger enn tid. Det nye hotellkonseptet byr på avslapning, men muligheten til å gjøre det de ikke har tid til eller får gjort hjemme, sier Jan Vendelbo.

Det første Sunprime-hotel er blitt ombygd for cirka 80 millioner danske kroner. Hotellet har 200 leiligheter i tre forskjellige størrelser fra 30 til 42 kvadratmeter. Alle har terrasse eller balkong. Rommene er utstyrt med trådløst nettverk, flatskjerm med mulighet for PC-tilslutning, samt nordiske radiokanaler.

Flere på gang

Det arbeides nå med å utvide Sunprime-kjeden med tre nyte resorts i løpet av de neste fem årene. Tanken er at etablere voksenhoteller på Mallorca, Tenerife og Phuket og Thailand - alle populære reisemål for folk fra Norden.