Soneva Gili Hideaway2 nett

Maldivene - det perfekte gjemmested

Maldivene er det perfekte gjemmested for deg som vil gjemme deg litt bort i ferien, ifølge det amerikanske magasinet Travel and Leisure. One & Only Resort Reethi Rah, Conrad Rangali Island og Soneva Gili, alle i øygruppen i Det indiske hav er rangert som de aller beste Hideaways of the Year.

Publisert

Les også: Høyt belegg på Maldivene

- Her står privatlivet i sentrum. Vi legger stor vekt på at våre gjester skal kunne nyte livet uten at de blir lagt merke til eller forstyrret av andre gjester eller fotografer. Vårt konsept er Privatliv først og vår filosofi er No shoes - no news, uttaler Beelal Logdday, som har ansvaret for salg- og markedsføring på Soneva Gili

- Blant annet slipper våre gjester å gå innom resepsjonen. De geleides direkte til sine respektive vannbungalower. De andre gjestene skal ikke nødvendigvis vite hvem som er her, legger han til.

Bare vannbungalower

"

Øya er liten, 400 ganger 200 meter, men ingen av bostedene på Soneva Gil ligger på selve øya. Alle bostedene er nemlig vannbungalower som ligger på påler langt ute i vannet.

Den aller dyreste, The Privat Resort, er 1400 kvadratmeter stor og koster ikke mindre enn 12 500 dollar (+ 10 prosent) natten når det er høysesong...

Kommer tilbake

De rimeligste vannbungalowene er på 210 kvadratmeter. Også her må du ut med 2500 dollar natten.

Stedet har om lag 8000 gjester i året. Majoriteten av dem er europeere, og av dem igjen er det flest briter som besøker Soneva Gili.

Og gjestene som besøker stedet stortrives. 20 til 25 prosent av dem som kommer til Soneva Gil har nemlig vært her før.

Six Senses

Soneva Gili, som ble åpnet i desember 2001, er en av kjeden Six Senses' to resorter på Maldivene. I tillegg driver Six Senses Soneva Fushi (åpnet i oktober 1995), der det kun er villaer på land.

Kjeden eies av den tidligere svenske modellen Eva Malmström og hennes indiske mann. De er bosatt i Bangkok i Thailand. Ekteparet har sin egen residens på Soneva Fushi.

Ny Evason-resort

Six Senses bygger nå sin tredje resort på Maldivene. Den får navnet Evason som South Laame Atoll, noe lenger sør i den 80 meter lange øygruppen som strekker seg fra nord mot sør. Dette anlegget skal stå ferdig første kvartal neste år.

Du kan lese mer om Six Senses her

Totalt er det nå om lag 100 turistøyer på Maldivene, men det bygges nå 30 nye som skal stå ferdig i løpet av de neste fire til fem årene.

"
Powered by Labrador CMS