Sky Chefs LSG2
Sky Chefs LSG2

LSG Sky Chefs samarbeider med Quintiq

Luftfartcateringselskapet LSG Sky Chefs-Brahim's har valgt Quintiq som leverandør av planleggingsverktøy. Løsningen vil gi LSG Sky Chefs-Brahim planleggere et verktøy for umiddelbar planlegging, sikrere og høyere produktivitet, mer kostnadseffektiv drift og bedre service, skriver de i en pressemelding.

Publisert

LSG Sky Chefs-Brahim er av de ledende leverandører innen luftfartscatering og kabinhåndtering tjenester i Malaysia.

40 000 måltider hver dag

LSG er eid av Malaysia Airlines, Brahim's International Franchise og LSG Lufthansa Service Holding AG.

Selskapet betjener mer enn 40 000 måltider og tilbyr tjenester til mer enn 220 fly hver dag i mer enn 30 internasjonale flyselskapet, det store flertallet på Kuala Lumpur flyplass (KLIA).

De må håndtere flere ulike flytyper, ulike vogner, og utstyr, et stort antall ulike menyer, mange avganger, og være klare for fly som settes opp i siste øyeblikk. Derfor må de sikre at rett tjenester blir levert til rett fly til rett tid, samtidig som de oppnår optimal utnyttelse av alle mennesker og utstyr. Dette krever en svært nøyaktig og fleksibel tidsplanlegger.

Quintiq

Quintiq er leverandør av avanserte planleggingsløsninger. Quintiq tilbyr ett integrert system for hele multiressursplanlegging. Systemet støtter også beslutninger som må tas på dagen

- Med Quintiq planleggingsløsning forventer vi å se betydelige forbedringer i effektiviteten gjennom økt kapasitetsutnyttelse og bedre kostnadskontroll, sier Pieter Harting, General Manager for LSG Sky Chef's-Brahim i meldingen.Det raskt voksende nederlandske selskapet ble etablert i 1997, og tilbyr programvare for planlegging og optimalisering av komplekse forretningsprosesser i hele bedriften.

Selskapets hovedkontor ligger i Nederland og det har datterselskaper i Tyskland, UK, Finland, Malaysia, Kina, Australia og USA.