Clarion Tallinn
Clarion Tallinn

Hotel Euroopa blir Clarion Hotel Euroopa

Choice Hotels Scandinavia overtar 1. mars Hotel Euroopa i Tallinn i Estland. Hotellet skifter samtidig navn til Clarion Hotel Euroopa. Dette blir kjedens første hotell i Estland.

Publisert

Hotel Euroopa regnes som et av Tallinns aller beste hoteller.

Avtale

Årsaken til at Choice nå overtar dette hotellet er at konsernet har inngått en avtale med Barons Hotels OÜ, som omfatter Hotel Euroopa i Tallinn.

Bare ett år gammelt

Hotellet har 185 rom og fem konferanserom, hvorav det største har en kapasitet på 250 personer. Hotellet ble åpnet 1. mai 2007 og ligger plassert ved byens havneområde, med kun fem minutters gangavstand til gamlebyen. Interiør og design er preget av estisk moderne stil og minner mye om den skandinaviske stilen.

Spennende destinasjon

- Det er med stor glede jeg ønsker Hotel Euroopa velkommen til Choice. Både hotellet, samt Tallinn som destinasjon, vil bidra til å utfylle vårt tilbud til våre gjester, sier Katalin Paldeak, som er direktør for Clarion-hotellene i Skandinavia.

I 2007 har fem svenske Radisson SAS hoteller blitt til Clarion hoteller. Samtidig pågår nå byggingen av Stockholms største hotell, Clarion Hotel Sign, et meget spesielt hotell, som åpner 5. februar 2008.

Choice Hotels blir dermed både Skandinavias største hotellkjede.