Jans Mat og Vinhus2

Hellstrøm innfridde forventningene på Jans Mat og Vinhus

Ledelsen på Jans Mat og Vinhus i Stavanger angrer ikke på at de åpnet dørene for TV3 og Hellstrøm rydder opp. - Hellstrøm jobber effektivt, klassisk og målrettet. Han hjalp kokkene til å få fram den rene smaken, sier daglig leder Terje Lothe.

Publisert

Terje Lothe begynte i stillingen som daglig leder to dager før Hellstrøm ankom restauranten med et lass av tv-kameraer på slep, skriver aftenbladet.no.

Han mener restauranten fikk alle sine forventninger innfridd av Hellstrøms opprydding.

En ny retning

- Dessuten har ledelsen på Jans fått en ny retning. Vi vet nå hvilken vei vi skal gå, sier Lothe til avisen.

Programmet ble sendt på TV3 torsdag kveld, 20. november.

På fransk

Den fransktalende kjøkkenstaben på Jans Mat og Vinhus fikk en aldri så liten utfordring da mesterkokk Eyvind Hellstrøm overtok kjøkkenet i en uke.

- Det var vanskelig for kjøkkenet å akseptere at en nordmann skulle fortelle dem hvordan de skulle lage bra, fransk mat, sier Lothe.

Men spenningen løste seg etter hvert. Eyvind Hellstrøm har erfaring fra det franske kjøkkenet og snakket flytende fransk med kokkene på Jans.

- Han klarte å kommunisere med dem og få fram en god tone til slutt, sier Lothe.

Powered by Labrador CMS