Rica norsk flagg
Rica norsk flagg

Hederlig omtale til Rica

HSMAI, reiselivets forum for kompetanseutvikling, samler årlig reiselivsbransjen til HSMAI-Prisene og kåringen av "Årets Reiselivsmarkedsfører". Rica Hotels mottok onsdag 9. januar "Hederlig omtale" i kategorien Kampanjer, samme medie, for radiospotter som ble kjørt på P4 høsten 2007.

Publisert

Adminietrende direktør i HSMAI Ingunn Hofseth kunne ønske nærmere 800 festkledde reisebransjefolk og mange av bransjens viktige kunder velkommen til den elegante Sonia Henie-salen for å delta på kåringen av Norges beste Reiselivsmarkedsførere i 2007.

Rica Hotels ble tildelt et diplom som bevis på at bedriften har hatt de høyeste ambisjoner om å markedsføre sitt produkt på en profesjonell måte i 2007.

Anerkjennelse

- HSMAI-prisene er en kåring innen reiselivsbransjen hva angår markedsføring og det er selvfølgelig alltid hyggelig å motta priser som viser at vi gjør "det riktige" også innen dette fagfeltet. Det er en anerkjennelse som skaper motivasjon for videre arbeid, sier kommersiell direktør i Rica Hotels Pål Semb-Johansson.

Kilde: www.rica.no