F2 By Nordic logo

F2 i Harstad er blitt spahotell

F2 By Nordic i Harstad er nå et spahotell. Hotellet har inngått en samarbeidsavtale med velværesenteret Spaspa. - Dette betyr mye for oss. Vi tilbyr nå en totalpakke med overnatting, middag og spabehandling, uttaler hotelldirektør Knut-Erik Dybdal.  

Publisert

- Det betyr mye for oss å være et spahotell. Nå kan vi tilby gjestene våre en totalpakke med overnatting, middag og spabehandling, i tillegg til at de for eksempel kan benytte kulturhuset, sier Dybdal.

F2 By Nordic er navnet på hotellet som tidligere het Viking Nordic.

Gjensidig fordel

Mandag denne uke inviterte hotellet og spaet gjester med på en omvisning i lokalene. Et 40-tall, de fleste kvinner, fikk se og drømme seg bort i de nye lokalene i tilknytning til hotellet.

Kjersti Mikkelborg, som har drevet Spaspa i tre år, mener at samarbeidet er til gjensidig fordel, skriver Framtid i Nord.

Også menn i spaet

- Dette er en vinn-vinn-situasjon for oss. Vi har satset stort på dette konseptet. Dette gjør oss og Harstad litt mer internasjonal.

Og selv om det var hovedsakelig kvinner på åpningen er gjestene slett ikke bare kvinner.

- Særlig reisende menn er hyppige spagjester, forteller Mikkelborg.

Fra pub til spa

Spaspa har også overtatt Erlingstua, som en gang var bar, senere kinosal og nå altså en del av spaet.

- Her skal gjestene kunne drømme seg bort. Det er det alt handler om - å drømme seg bort i behandlingen og omgivelsene, sier Mikkelborg.

Powered by Labrador CMS