Gofrukt Fruktkurv
Gofrukt Fruktkurv

Engrosfrukt med gofrukt.no

Frukt og grønnsakgrossisten Engrosfrukt på Hadeland utvider sin virksomhet. I samarbeid med ASVO i Bergen er selskapet gofrukt.no etablert. De nye nettsidene vil være operative om kort tid.

Publisert

Gofrukt tilbyr bedrifter fruktkurver i flere størrelser. Kurvenes innhold vil variere i løpet av sesongen.

- Når det gjelder gofrukt.no så blir de nye nettsidene ferdige om få dager, opplyser Olav Slette i Engrosfrukt

- Vi har dessuten fått en stor kontrakt med Coor Management om leveranser av fruktkurver til hele Veritas Eiendom på Høvik. Avtalen starter 4. februar og blir startporteføljen vår i Oslo, med arbeidsmarkedsbedriften AS Varbas, legger Slette til.

110 kurver i uka

Han forteller videre at i Bergen pakkes det og selges det allerede over 1100 gofrukt-kurver i uka.

- Konseptet er kjempeartig, og det fine er jo at det skapes enda flere gode arbeidsplasser for yrkeshemmede, sier Slette.

Om Engrosfrukt

Engrosfrukt AS er en sammenslutning av frittstående frukt- og grøntgrossister. Grossistene fører et bredt utvalg av både norske og importerte produkter og har som mål å være et attraktivt alternativ i markedet.

Kvalitetsprodukter fra lokale produsenter koordineres og gjøres tilgjengelige for markedet gjennom dedikerte grossister. Konseptet er basert på raskest mulig omsetning av gode råvarer gjennom et effektivt grossistnett. Kvalitet og optimal logistikk står sentralt. Kjedekontoret er lokalisert på Hadelandspakkeriet AS på Jaren, som også er kjedens hovedleverandør av ferske poteter.