Ann-Katrin Pedersen og Jon Ekheim nett2

Det blir Nespresso Boutique i Oslo

På Champs Elysées i Paris åpnet nylig Nespresso sin mest moderne kafé og butikk, Nespresso Boutique. Ann-Katrin Pedersen i Nespresso forteller at en lignende butikk er på trappene i Oslo.

Publisert

Men hun vil ikke si noe om når en lignende butikk kan åpnes sentralt i Oslo, trolig i Karl Johans gate eller en av de mest sentrale sidegatene.

- Men det blir noe av, og planer foreligger. Ikke i like stort format som den i Paris, men vi skal åpne noe moderne og helt spesielt i den norske hovedstaden, forteller Ann-Kathrin Pedersen.

Både Stockholm og København har sine egne Nespresso-butikker, i mindre format, og trolig blir nyskapningen i Oslo større enn i de andre skandinaviske hovedstedene.

Flaggskipet

Men Nespressos flaggskip er nå den nyåpnede 1600 kvadratmeter store butikken i Paris. Den er 600 kvadratmeter større enn den nest største, som ligger i Barcelona.

Til butikken i Frankrikes hovedstad strømmer det både nysgjerrige og kaffeelskere, familier og turister, som vil nyte sin lille kopp eller studere interiør og maskiner i et helt spesielt og moderne miljø.

Dette er nå den Nespresso-butikken som omsetter for mest i hele verden.

- Vi ligger tross alt på den kanskje aller mest berømte avenyen hele verden, og det fører mange kunder innom. i På lørdager, som er vår beste dag, har vi mellom 7000 og 8000 gjester, sier Wilfred Laurent i Nespresso-butikken på Champs Elysées.

Du kan lese mer om Nespressos planer i Norge og Nespresso Boutique i Paris i Horeca nummer 4.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS