Hotel Carter nett
Hotel Carter nett

De verste hotellene

Verdens verste hoteller. Jo da, det finnes en oversikt over dem også. Nett-tjenesten Tripadvisor lar de hotellene som fortjener det, få negativ omtale på sidene. De verste finner du i Oxford i England og New York i USA. En gjest og av bruker på Tripadvisor melder om et heller lite delikat rottebesøk i senga om natten.

Publisert

Fra hotellgjester som skriver på Tripadvisor meldes det om rotter, insekter, blod, mugg, møkk og urin på hotellrommene. TripAdvisor lar nemlig brukere fra hele verden fortelle sine erfaringer fra steder de har bodd, og de har nå kåret de skitneste hotellene

Britannia dårlig

Horecanytt har tidligere skrevet om Nanford Guest House i Oxford, som er kåret til det verste hotellet i England.

Det store New York-hotellet Hotel Carter kommer heller ikke særlig gunstig ut i kåringen. Det er kåret til det verste i USA.

Britannia-kjeden i England får også passet påskrevet med tre hoteller blant de 10 verste.

Det er neppe med særlig stor glede en hotelleier ser sin eiendom havne på 2008 Dirtiest Hotels-listen, men en sjekk her kan absolutt være til nytte for deg som jakter på bosted til ferieturen. Slik beskriver gjester på disse hotellene hvordan det står til:

De verste

Her er den de ti verste hotellene i USA og Storbritannia (de aller verste rangert først...)

USA:

1) Hotel Carter, New York 2) Ramada Niagara Falls 3) Hasville - Days Inn Vanderbilt/Music Row, Nashville 4) Red Carpet, Fort Lauderdale 5) Regency Inn & Suites 6) St. Augustine Beachfront Resort, St. Augistine 7) Travel Inn Civic, Miami 8) Eden Roc Motel, Wildwood 9) Days Inn Lancaster, Lancaster 10) Pacific Sands Motel, Santa Monica.

Storbritannia:

1) Nanford Guest House, Oxford 2) Manor Court Hotel, London 3) Britannia Hotel Stockport

4) Europa Gatwick, Crawley 5) Whiteleaf Hotel, London 6) Park Hotel, London

7) County Hotel, Carlisle 8) Britannia Hotel Birmingham 9) Eden Plaza Hotel, London 10) Britannia Country House Motel, Manchester.

Kommentarer

Her er noen av kommentarene fra gjestene:

* Klokken halv fire på morgenen våknet mannen min med en rotte sittende på armen. Han trodde kanskje han hadde innbilt seg hendelsen, og la seg til å sove igjen. 30 minutter senere våknet han igjen av at en rotte oppholdt seg mellom oss, som om den hørte til der.

* Det var da vi kom inn på badet at vi bestemte oss for å reise igjen, på grunn av et møkkete toalett og et par skitne dametruser som hang på veggen.

* Ved ankomst fant vi forskjellige små insekter i rommet, og malingen flasset av veggene på badet og soverommet.

* Blodflekkete lakener, møkk, skrekkelig stab. Vårt rom så ikke ut til å ha blitt rengjort på omkring 18 år.

* Det lille, ekle badet komplett med tørket urin!

* Det som kom ut av kranene så ut og luktet som om det kom fra toalettet.

* Sengeteppet og gulvteppet så ut som om de hadde vært i rommet siden etter 2. verdenskrig!

(Kilde: DinSide)