De Historiske Hotel og Spisesteder
De Historiske Hotel og Spisesteder

De historiske hotel og spisesteder nominert til Årets Reiselivspris

De historiske hoteller og spisesteder med hovedkontor i Bergen, Base Camp Spitsbergen og Svalbard og Hemsedal Turistkontor er nominert til Årets Reiselivspris, satt i scene av Innovasjon Norge. Prisen er på 200 000 kroner, og den første reiselivsprisen ble delt ut i fjor. Da ble vinneren Ekstremsportveka på Voss.  

Publisert

En rekke ærverdige hoteller og spisesteder i landet er tilknyttet De historiske hoteller og spisesteder.

Den endelige avgjørelsen faller i Oslo Konserthus onsdag 3. desember.

Prisutdelingen er et fellesarrangement mellom Innovasjon Norge og Ernst & Young.

Flere priser

Innovasjon Norge vil dele ut de prestisjetunge prisene: Reodor-, Internasjonaliserings-, Reiselivs- og Den nasjonale bygdeutviklingsprisen.

Ernst & Young vil i sammenheng med vekstskaperprogrammet Entrepreneur Of The Year dele ut priser til vinnere innenfor hver av kategoriene handel, tjenester og industri - samt en nasjonal vinner.