Quality Hotel 33 Oslo

Choice åpner konferansehotell i Oslo

Fredag 6. juni åpner Choice Hotels Scandinavia, i samarbeid med Aspelin-Ramm og OBOS, dørene til Quality Hotel 33 på Økern. Med kapasitet på nærmere 1000 konferansedeltakere, 242 rom og toppmoderne løsninger i alle ledd utfordrer nå Choice et sterkt konkurransepreget kurs- og konferansemarked i Oslo.

Publisert

- Vi har sett fram til denne dagen med stor entusiasme. Et stort team har jobbet dag og natt den siste tiden for at alt skulle stå klart til i dag. Endelig kan vi åpne dørene og ønske våre gjester velkommen til oss og til et hotell de aldri har sett maken til, sier en engasjert hotelldirektør Jarle Moen i en pressemelding.

Skybar

Blant de mest synlige tilskuddene til bygget er en helt ny toppetasje i glass med à la carte restaurant og bar. Her kan hotellets gjester nyte en fantastisk panoramautsikt over hele hovedstaden.

Quality Hotel 33 kombinerer arkitektonisk historie og banebrytende interiør med storslagen kunst av så vel Tandberg som nye lovende kunstnere. Hotellet er bygget i en tidligere kabelfabrikk og oser av gammel historie.

60-tallsstil

- 60-tallsstilen er gjennomgående i hele hotellet, og gjør Quality Hotel 33 til et unikt og annerledes tilbud i kurs- og konferansesegmentet. Vi har jobbet hardt for å opprettholde byggets særpregede historikk, men samtidig kombinert det med alle fasiliteter i god Quality-tradisjon. Jeg kan love våre gjester en annerledes opplevelse når de nå besøker oss, forteller Moen.

Unikt lokalt preg

Quality Hotel 33 er en storsatsning av Choice i et spennende område hvor industriutviklingen spirer og gror.

- Hotel 33 vil skape en ny giv i hele Økern. Bygget har lenge vært en del av Økerns historie og vi skal bære tradisjonene videre. Vi har kapasitet og fasiliteter til å være vertskap for alle typer arrangementer for både næringsliv og private. Hotellet vil skape en helt spesiell stemning. Samtidig håper vi Groruddalens beboere vil komme til hotellet for å spise en bedre middag med familien eller bare for å ta en kopp kaffe i en ellers travel hverdag, sier hotelldirektør Moen.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS