Lægreid Hotell4
Lægreid Hotell4

Beste Best Western-hotellet i Norge

Lægreid Hotell i Sogndal er for fjerde gang på rad kåret til det beste Best Western-hotellet i Norge. Sylveig og Atle Lægreid har drevet hotellet i Sogndal sentrum siden 1994.

Publisert

Det tidligere rockehotellet har tydeligvis en høy stjerne i Best Western-systemet. Best Western regnes som verdens største hotellkjede, men har aldri klart å få det store fotfestet her til lands. Per i dag er det 14 Best Western-hotell i Norge.

- For oss er dette veldig viktig etter mange tøffe år med store investeringer, sier Sylveig og Atle Lægreid, som driver hotellet, til Sogn Avis.

Store investeringer

Etter at de tok over driften etter Atles mor Alvhild Lægreid i 1994, er det investert for nærmere 40 millioner kroner.

Etter en del famling, blant annet var en del av hotellet hybelhus i en periode, har driverparet etter hvert rendyrket profilen som et familiehotell. I dag har hotellet store rom med totalt 81 senger.

Høye krav

I prisen som det beste Best Western-hotellet i Norge, ligger det blant annet krav til høy standard på rommene og fellesarealet, samt renholdet, maten og servicen generelt.

- Sylveig og Atle driver et veldig godt hotell. Jeg tror at du skal lete lenge etter et hotell i Norge med bedre servicenivå, uttaler Hege Ramm, daglig leder for Best Western-kjeden i Norge.

- Det er særlig prisene i fjor og i år vi er spesielt glade for, fordi vi vet at det har blitt gjort store investeringer også hos flere av dem vi konkurrerer med. Men først og fremst er dette en pris til alle våre ansatte. Det er dem som sørger for den høye standarden, sier Atle Lægreid.