Basecamp Pyreneene

Basecamp Pyreneene, nytt \"norsk\" overnattingssted

Nå kan du benytte deg av et nytt overnattingstilbud ved Pyreneene, fjellkjeden mellom Frankrike og Spania som også rommer det spennende landet Andorra. Like før sommerferien ble Basecamp Pyreneene åpnet. Vertinnen er norske Helle Farmen.

Publisert

Basecamp Pyreneene er en gammel fjellgård som er plukket fra hverandre stein for stein, for deretter å bli satt sammen til et originalt hotell som skal drives etter økologiske prinsipper.

- Etter en lengre byggeprosess er vi nå stolt av å kunne presentere vårt nyeste reisemål, Basecamp Pyreneene. Denne gang tar vi deg med til det sentrale Europa, nærmere bestemt til den katalanske kulturen på grensen mellom Spania og Frankrike, skriver Basecamp Booking Norway i en pressemelding

Usjenert beliggenhet

Vertinnen Helle Farmen ønsker velkommen til stedet som ligger ved foten av katalanernes hellige fjell, Pick du Canigou (850 moh.). Her har Basecamp Pyreneene en usjenert beliggenhet med gode fasiliteter.

Et økologisk badebasseng, boulebane, jaktsti, fotturmuligheter, sykkelstier og ridemulighetene er noen av aktivistene som tilbys.

Du kan besøke steder som Collioure, Carcassonne eller hundrevis andre historiske plasser i nærheten.

Sosialt eller forretning

- Stedet er godt egnet for både faglige og sosiale begivenheter, og et utmerket sted for jubileer, eller også for å møte dine europeiske forretningsforbindelser, heter det videre i pressemeldingen.

Nærmeste flyplass i Barcelona, ligger om lag 2,5 timers bilkjøring unna.

Eksotiske overnattingssteder

Gründer for konseptet Basecamp er nordmannen Svein Kristiansen. Foruten Pyreneene tilbyr selskapet overnatting på Svalbard og en rekke eksotiske steder verden rundt.

Du kan lese mer om konseptet her.

"
Powered by Labrador CMS