Jon Korff Lofthus nett

Annerledes hotellopplevelse

Det nye kurs- og konferansehotellet Energihotellet i Suldal i Rogaland har som visjon å være vestlandsk kraftsenter for mat og opplevelser. Personlig service blir satt i høysetet, sier daglig leder Jon Korff Lofthus. Her skal gjestene få nye impulser og tilføres ny energi.

Publisert

- Vårt mål er at gjestene skal være sprudlende når de reiser, sier daglig leder Jon Korff Lofthus. Han har ledet hotellet siden åpningen 4. januar i år.

Les også: Energihotellet åpnet

25-åringen har erfaring som kokk både fra Hilton Hotel i London og som soussjef på Grand Hotell på Kongsberg og Rica Holmenkollen Park.

"

Da eierne Sigve Skretting, Bjarne Aadnesen, Bjørn Mo og Tarjei Kristiansen ansatte Korff Lofthus, signaliserte de samtidig at stedet skulle satse på mat og lokal matkultur på det spesielle hotellet på Nesflaten, lengst inn ved Suldalsvatnet.

Se også bildeserie fra Energihotellet

Maten i sentrum

- Det er klart at med min bakgrunn, så legger jeg stor vekt på at gjestene skal nyte god og lokal mat. Vi ønsker å være formidlere av god lokal mat.

- Med beliggenhet i Suldal har vi gode muligheter. Det er mange gode produsenter i Ryfylke. Kveite fra Marine Harvest i Hjelmeland er selvfølgelig en spesialitet. Den har særdeles god smak, og jeg bruker mange variasjoner av kveita i våre retter. Og Suldalsskinka bruker vi selvfølgelig for det den er verdt. Ristet Suldalsskinke er bare helt perfekt til hvit fisk, som kveita, sier kokken.

Markedet

"

Hotellet retter seg direkte mot bedriftsmarkedet, og Korff Lofthus understreker at Energihotellet rendyrker kurs og konferanse selv om det selges hele pakker til private gjester. I tillegg lager hotellets kjøkken maten til Hydros kantine like i nærheten.

- Vi ønsker å tilby noe spesielt og annerledes til mindre bedriftsgrupper, sier 25-åringen.

Konseptet er enkelt. Men svært så enkle rom uten TV og radio oppfordres det til sosiale lag i oppholdsrommet.

- Tid til å være sammen uten å gjemme seg på rommene, og på Nesflaten er det ikke slik at du kna stikke av til nærmeste bar, sier 25-åringen.

Du kan lese mer om det spesielle hotellet i Horeca i høst.

Powered by Labrador CMS