Egil Riiisnes VIA Travel
Egil Riiisnes VIA Travel

VIA Travel kjøper Bergenske Reisebyrå

VIA Travel Norge AS har kjøpt Bergenske Reisebyrå AS fra Hurtigruten ASA. Gjennom dette oppkjøpet ekspanderer VIA Travel Norge med 10 egeneide kontorer, ytterligere 90 ansatte og 700 millioner kroner i brutto omsetning.

Publisert

- Denne transaksjonen styrker de lokale byråene som nå er kjøpt, og det styrker ikke minst VIA Travels posisjon som Nordens største reisebyråkjede, sier konserndirektør i VIA Travel Group, Egil Riisnes.

Godt resultat i tredje kvartal

VIA Travel er Nordens ledende forretningsreisebyrå med en omsetning på over åtte milliarder kroner. VIA er markedsleder i Norge og Danmark og er, etter nylige oppkjøp i Gøteborg og Stockholm, blitt Sveriges fjerde største aktør. I Finland er selskapet den femte største aktøren.

Selskapet rapporterte nylig sine beste resultater for tredje kvartal noensinne.

Bedre service

- Bergenske Reisebyrå har utviklet seg til største forretningsreisebyrå i sine regioner og en viktig VIA franchise. I samarbeid med ledelsen vil vi bygge videre på denne suksessen og sammen dra full nytte av VIAs posisjon som markedsleder i Norden. Dette vil gjøre oss i stand til å levere enda bedre service og merverdi til våre kunder, sier Egil Riisnes, konserndirektør i VIA Travel Group.

Bergenske Reisebyrå har kontorer i Bergen, Tromsø, Bodø, samt en del mindre kontorer i Nord-Norge.

Pressemelding