Cruise illustrasjon
Cruise illustrasjon

Scandic samarbeider med Cruise Baltic

Cruise Baltic, et nettverk av cruisearrangører i østersjøområdet, ønsket en samarbeidspartner som kunne tilby hoteller i landene rundt Østersjøen, og endte opp med hotellkjeden Scandic.

Publisert

- Det er veldig gøy at Scandic nå blir en del av Cruise Baltics tilbud til passasjerene, som nå får et lett tilgjengelig hotelltilbud av høy standard. Cruiseturismen på Østersjøen er i kraftig vekst, og Scandic kommer til å fordoble antall rom innen 2012, opplyser salgssjef hos Scandic, Stephan Stahl, i en pressemelding. Cruise Baltic er et nettverk av 26 havner i 10 land rundt Østersjøen, hvor

alle destinasjoner holder svært høy standard innen service, renhold og miljøspørsmål.

Søkelys på miljøet

- Scandics søkelys på miljøet gjennom mange år, deres gode erfaringer med å ta imot cruisepassasjerer, og at de har hoteller de fleste av stedene som vi seiler på, gjorde hotellkjeden til en svært aktuell partner for Cruise Baltic.

- Vi er veldig glade over å få med Scandic på reisen, og vi er overbeviste om at både vi, Scandic og passasjerene kommer til å få stor nytte og glede av samarbeidet, sier administrerende direktør for Cruise Baltic, Bo Larsen.

Samarbeid i fire år

Cruise Baltic startet opp i 2004 for å øke samarbeidet mellom ulike cruisedestinasjoner rundt Østersjøen, og det jobbes engasjert for å tilby reisemål, opplevelser og samarbeidspartnere som holder høy kvalitet.- Cruise Baltic er et seriøst og profesjonelt nettverk med store krav til destinasjoner og leverandører, noe som skaper gode forutsetninger for et samarbeid mellom Scandic og Cruise Baltic, sier Stephan Stahl, salgssjef hos Scandic.