Park-Inn-Berlin
Park-Inn-Berlin

Rezidor åpner enda et Park Inn i Berlin

Rezidor Hotel Group har overtatt Park Inn Berlin City West. Det eksisterende hotellet med 94 rom skiltes nå om til Park Inn før årsskiftet.

Publisert

Det er Rezidors andre Park Inn i den tyske hovedstaden.

I 2003 åpnet den første Holiday Inn hotellet i Europa med 1012 rom på Alexanderplatz i Berlin. Rezidor driver også Radisson SAS Berlin (427 rom), som huser verdens største sylindrisk akvarium, og den luksuriøse The Regent Berlin (195 rom) på Gendarmermarkt.

"Berlin er den eneste byen hvor vi har tre av våre merkevarer representert, og vi er stolte over nå ha fire på dette tøffe markedet, sier Kurt Ritter, konsernsjef i Rezidor.

Park Inn er Rezidors raskest voksende kjede og har i løpet av fem år vokst til nesten 120 hoteller i drift og under utvikling.

Park Inn Berlin City West er et felles prosjekt med Rezidors franchise partner PROVENTHOTEL. Det er lokalisert i Wilmersdorfkvarteret i den vestlige delen av Berlin. Kurfürstendamm, en av byens mest berømte shoppinggater ligger kun noen få hundre meter unna. Mens Lehrte Bahnhof jernbanestasjonen er 6 km fra hotellet og flyplassen Berlin Tegel ligger på 9,5 kilometer avstand.

I tillegg til en flott beliggenhet tilbyr det nye hotellet; 94 moderne og fargerike rom, brasserie, lobbybar, sommerterrasse og hager, to møterom og parkering.

Powered by Labrador CMS