Choice logo
Choice logo

Nytt storhotell på Arlanda

Nå bygges Arlandas største hotell. Det blir hotellkjeden Choice med sitt varemerke Clarion som skal drive hotellet. Hotellet får 400 rom og er planlagt ferdigstilt 2012. Det blir tilknyttet Sky City og terminalene og vil ytterligere forsterke Clarions posisjon som det ledende hotellvaremerket i Stockholm.

Publisert

Choice Hotels Scandinavia har ekspandert kraftig de siste årene i Sverige med Clarion Hotel Stockholm og Clarion Hotel Sign. Ekspansjonen fortsetter med et nytt storhotell på Stockholm Arlanda Airport.

Flyplasser er et interessant marked ettersom mange reisende vil overnatte i direkte tilslutning til flyreisen. Det gjelder spesielt Arlanda, som har et underskudd på tusen hotellrom. Nå lages det et flyplasshotell som er noe nytt, friskt og annerledes.

- Vår drøm blir vår ambisjon. Vi skal åpne Europas fremste flyplasshotell på Arlanda. Hotellet blir innovativt, effektivt, moderne og miljøtilpasset. Clarion Hotellet på Arlanda blir et hotell for fremtiden, sier Petter A. Stordalen, eieren av Choice Hotels Scandinvaia som står bak hotellkjeden Clarion og fortsetter:

- Dette er samtidig et viktig skritt i vår ekspansjon i Sverige. Men det er også selve kronen på verket i den viktige Stockholm-regionen der vi styrker våre posisjoner markant og kommer til å stå meget sterkt foran neste tiår. Vi ønsker å være til stede der folk møtes. Å få levere Clarions sterke tilbud i premium-segmentet - med både attraktiv overnatting og inspirerende konferansemuligheter til 20 millioner reisende på Arlanda, er en unik mulighet for oss, sier Petter A. Stordalen.

Clarion blir Arlandas største hotell med 400 rom i en bygning med åtte etasjer. Den bygges sammen med Sky City og terminalene med direkte tilgjengelighet til den regionale og internasjonale flytrafikken.

- Det har lenge vært etterspørsel etter flere hotellrom på Arlanda, og Clarion blir et utmerket tillegg til det eksisterende. Vi bidrar både til de reisende og til miljøet ved å bygge flere hoteller sentralt på Arlanda, sier Thomas Cassel, kommersiell sjef, LFV Arlanda.

Når all byggetillatelser er klare og styrene har tatt de formelle beslutningene, blir dette den første etappen av flyplassens del i Stockholm Airport City, som handler om fortetting av området rundt flyplassen og er en del av regionutviklingen.

- Tidspunktet er ideelt. Vi investerer og bygger i lavkonjunktur for å være ferdige til neste høykonjunktur, sier Thomas Cassel.

Powered by Labrador CMS