Hunderfossen Ishotell nett
Hunderfossen Ishotell nett

Ishotellet på Hunderfossen åpnes like etter nyttår

Lørdag 29. desember sesongåpner Hunderfossen Vinterpark. Skandinavias sydligste ishotell, som tilbyr overnatting i magiske og trolske omgivelser, åpnes 10. januar.

Publisert

Men allerede på Vinterparkens åpningsdag den 29. desember kan man oppleve det unike bygget, kikke på rommene og ta seg en drink i Kong Valemons Isbar.

Utsmykkede rom

Ishotellet som åpner 10. januar 2009, har flotte utsmykkede rom, og er åpent for alle Vinterparkens besøkende i Vinterparkens normale åpningstid.

Når Vinterparken stenger portene, åpner Ishotellet for overnattingsgjester som søker det helt spesielle. Perfekt for bryllup og grupper/ events.

Driftes av Choice

Ishotellet driftes av Quality Hotell og Resort Hunderfossen, med varme saunaer og dusjer, frokostsal, peisestue, restaurant og fine møterom. Ishotellet har resepsjon, iskunstdekor i fellesarealene og en Isbar i hotellets midte, heter det på hjemmesidene til Hunderfossen Vinterpark.

Minus tre til minus sju grader

Snøbygget på ca 1500 kvadratmeter inneholder Ishotellet med resepsjonsområde og 40 senger fordelt på 14 rom, og Iskatedralen med cirka 90 sitteplasser.

Romtemperaturen vil variere fra minus tre til minus sju grader. Her sover du mykt og godt på saueskinn som underlag og i soveposer som tåler ned til minus 30 grader celcius.

.

"
Powered by Labrador CMS