Monja M Mjelva og Sindre Mjelva3
Monja M Mjelva og Sindre Mjelva3

Union Spa i Geiranger

I midten av august åpnet Union Spa i Geiranger. Hotellet har utvidet med 3500 kvadratmeter, inkludert spa og egne spasuiter. Med et spa midt i et av verdens vakreste fjordlandskap kan Hotel Union nå tilby gjester fra hele verden en unik velværeopplevelse, og et bredt behandlingstilbud av høy kvalitet.

Publisert

Union Spa har med sitt interiør og behandlingstilbud plassert seg på et høyt internasjonalt nivå.

- Vi har valgt ut de beste terapeutiske behandlingsformer med vann, varme og damp i spaet, samt kropps- og ansiktspleie i egne behandlingsrom, opplyser Monja M. Mjelva i en pressemelding.

Les også: Hotell med eget veteranbilmuseum

Les også: Hotel Union med ny profil

Les også: Bygger luksus og velvære

Bygd rundt foss og fjell

Det vakre Geiranger-området er på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv. Her har samspill mellom fjell, is og fossende vann formet et fjordlandskap med unike og verdenskjente kvaliteter.

Union Spa ligger midt i dette landskapet med fjell og fosser.

- Dette er et spa som har bygget sitt konsept rundt det rene vannet, den friske luften, roen og den spektakulære utsikten, forklarer Mjelva.

Dratt naturen inn

"

- Et spa som dette hører naturlig hjemme i et helsebringende, norsk fjordlandskap. Vi har dratt naturen inn på Union Spa. Gjestene kan nyte den spektakulære utsikten fra saunaen, i varmebadet eller fra et av avslapningsrommene. Opplevelsen av mektig natur og ren luft i kombinasjon med et besøk i spaet gjør underverker, sier Monja Mjelva.

Hun håper gjestene vil nyte et opphold på Union Spa, gjerne etter vandring i fjellet, langs stier i fjellsidene eller på mer krevende turer til topps.

Allsidig spa

Fasilitetene i Union Spa inkluderer blant annet dampbad, varmebad, opplevelsesdusjer, varmebenker med fotbad, sauna med urteritual og ikke minst; et ekte hamam. I det spesialdesignede rommet ligger gjesten på en åttekantet marmorforhøyning, der hun eller han kan nyte det klassiske renselsesritualet.

Union Spa har en rekke kroppsbehandlinger, blant annet softpack og serail, mange ulike massasjebehandlinger og pleie for ansikt, hender og føtter. Spaet har selvfølgelig også store, lekkert møblerte rom for avslapning med servering av te, frukt og lunsj, samt bibliotek og stillerom.

Barnevennlig

- Vi har også utvidet bademulighetene for de aller minste i familien. Barna kan hygge seg i et helt nytt og barnevennlig bassengområde der det er ekstra varmt og godt. Men selve Union Spa er for de voksne, forteller Mjelva.

Du kan lese mer om hotellet og spaet på www.hotel-union.no